Att spela på motorsporter

Att satsa pengar på sporter är ju något som alltid funnits i en eller annan utsträckning. De flesta tänker nog på saker som Stryktipset och liknande när man talar om detta och under väldigt lång tid fanns det en riktigt lågt utbud av sporter att faktiskt spela på i Sverige. Detta är dock något som internet har fixat på senare tid och vill man idag spela på sin favoritmotorsport är det nästan säkert möjligt.

Hitta en spelsajt

Det första man måste göra då är att hitta en sajt att spela på. Utbudet är inte litet idag, inte ens om man bara håller sig till sajter på svenska. Sajter som Tippat kan guida en vidare med information om många av dessa sajter och vilka bonusar de erbjuder.

Titta på utbudet

Inte alla spelsajter kommer att erbjuda odds på alla sporter. Det är värt att ta sig en titt att spelsajten man planerar på att välja faktiskt erbjuder odds på det man är intresserad av. Flera spelsajter har sporter som fotboll och hockey som stor fokus och kanske bara erbjuder odds på ett fåtal motorsporter och då endast världsmästerskap eller liknande.

Vad är en bonus?

En bonus är något som spelsajten ger en för att man väljer just dem. Man får oftast detta på ett av två sätt:

  • när man skapar sitt konto
  • när man gör en insättning av pengar på kontot

Och det säger ju säkert sig själv att den förstnämnda i regel inte kommer att vara lika hög som den andra. De flesta bonusar kommer att vara pengar man kan spela för, men det är inte ovanligt att man kan hitta bonusar som ger en möjligheten att satsa pengar utan att riskera dem. Vinner man får man utdelning beroende på oddset, men om man förlorar får man tillbaka pengarna man satsade.